Pořádek musí být

Představte si třeba takového řemeslníka. Ten má nejednou ohromnou zásobu různých šroubků a matiček, vrutů, hřebíčků i hřebíků, skobiček i skob, nýtků a nýtů, nebo třeba všelijakých součásteček. Musí je mít, protože by se mu jenom těžko podnikalo, kdyby musel při zadání té které práce teprve shánět po obchodech to právě potřebné. Je třeba mít vše, co se jednoho dne hodí. koření v sáčcích
Ovšem nejen že to dotyčný musí mít, ale musí to mít i hezky roztříděné. Přičemž nehraje hlavní roli ani tak estetická stránka věci, jako spíše praktičnost. Protože dotyčný musí vědět, kam kdy sáhnout, nemívá čas ani nervy na to, aby se prohraboval haldou všeho možného a hledal v tom právě ten správný kousek ideálních rozměrů a vlastností, a konec konců je takové roztřídění užitečné i proto, že se už na první pohled pozná, co dochází a u čeho je tak záhodno včas doplnit zásoby, aby to nedošlo třeba i v tom nejnepříhodnějším okamžiku.
A jak si takové drobné věcičky roztřídit, aby se nesmíchaly? Stačilo by možná udělat si z nich hromádky na pracovním stole. Jenže to není ideální řešení. Jednak proto, že je podobných věciček přemíra druhů a ony kopičky by tak zabíraly spoustu místa, jednak proto, že by pak stačila třeba i jen chvilka neopatrnosti a vše by se to sesypalo na jednu hromadu a navíc dost možná i na podlahu. A majitel oné směsky by se pak cítil úplně jako přebírající Popelka.sáčkované zboží
A proto to chce lepší řešení. Klidně i docela jednoduché, ale lepší.
Pomoci tu mohou – a to dokonale – třeba i zip sáčky. Tedy pevné a za všech okolností spolehlivé rychlouzavírací sáčky z plastu. Pokud si do nich totiž někdo nasype ony zmíněné titěrné věcičky a jednoduše je v takovém sáčku uzavře, má jistotu, že se mu nepoztrácejí, že je vždy snadno najde a bude vědět i to, kolik jich má.
Takové sáčky tedy jednoznačně přijdou vhod. A protože nejsme jeden jako druhý, lze si tu vybrat podle potřeby rovnou ze třinácti různých velikostí. Takže si na své přijde každý. Ve vlastním zájmu.